Burendag en rommelmarkt weer succesvol!

Burendag en rommelmarkt weer succesvol!

Het begint een lokale traditie te worden: de jaarlijkse rommelmarkt van de VOC op de Nationale Burendag, in Zorgcentrum Soenda in Vlaardingen. Het resultaat is een gezellige drukte, waarin de ondersteuning van het goede doel centraal staat. We hebben veel mensen met een blij gezicht weer zien vertrekken, die voor een prikkie een pakketje Suske en Wiske’s, een ‘antieke’ klok of handig stuk gereedschap op de kop wisten te tikken. Ook de befaamde ijzerkoekjes van vrijwilligster Nely, de prijsjes van het Rad van Fortuin en de fleurige bloemen stemden tot tevredenheid.

imag0239

Tijdens de Burendag is er ook extra aandacht voor de bloembakken rondom en in Soenda.
In het zonnetje, dat we altijd voor deze dag bestellen, komen deze optimaal tot hun recht.
Ook de bloemen worden door een vrijwilliger met zorg onderhouden!
Bij deze willen we de hartverwarmende ondersteuning door alle vrijwilligers, die de Buurtmarkt, tot een groot succes hebben gemaakt, van harte bedanken. Geweldig bedankt!

imag0237

Oh ja, de opbrengst van deze dag was weer formidabel: onze penningmeester kon een kleine 1.300 euro bijschrijven op de rekening van de Vrienden van de Oproepcentrale!
Aan de VOC de schone taak om, in overleg met de Oproepcentrale, weer een nuttige bestemming voor deze bijdrage te vinden.

De Buurtmarkt komt er weer aan!

Sinds september 2014 is het een goede traditie dat de VOC een rommelmarkt organiseert in Zorgcentrum Soenda. Gezien de positieve ervaringen en opbrengsten is er op zaterdag 24 September a.s. (vanaf 10 uur) opnieuw een Buurtmarkt op deze locatie gepland.

Naast de ‘rommel’, zullen er weer ijzerkoekjes, bloemen en lootjes verkocht worden. Ook het Rad van Fortuin wordt weer in Soenda geposteerd. Alle opbrengsten komen ten goede aan het vrijwilligerswerk voor de thuiswonende mensen in onze regio.

Ook nu kunnen we niet zonder een handje hulp op vrijdagmiddag 23 en zaterdag 24 September. Meld u zich hiervoor aan bij Eric van der Ende, Djanny Bracke, Frans Erkens of Martin Krommert. Voor uw aanmelding kunt u natuurlijk ook ons email-adres gebruiken: info@vriendenoproepcentrale.nl.

De opbrengst van 2015 maakt het mogelijk om kookworkshops te financieren, ter ondersteuning van de vrijwilligers van de Oproepcentrale die betrokken zijn bij een Eetdate met een thuiswonende client. Klik hier voor meer informatie over Eetdate.

Noteert u daarom zaterdag 24 September in uw agenda. We zien u dan weer graag in Soenda! Zegt het voort!

Bekijk hier de Flyer Buurtmarkt 2016