Jaarverslag 2019

Jaarverslag 2019

In 2019 hebben we ons met name gericht op:

… de jaarlijkse Buurtmarkt in Soenda in September, waarin, dankzij de enthousiaste ondersteuning door de vrijwilligers en coördinatoren, al het oude gereedschap, de bijouterie, de boeken, de Vlaardingse ijzerkoekjes, het speel- en serviesgoed, het Rad van Fortuin, de fleurige planten en afgedragen kleding, bij elkaar ruim 1.000 euro hebben opgebracht. Daarnaast ontvingen we ook nog eens 350 euro van het Oranjefonds.

… het contact leggen met een fondsenwerver, om ons te laten inspireren, effectief om te gaan met PR en te onderzoeken welke projecten we voor de komende jaren op de agenda kunnen zetten.

… het ontwerpen en uitgeven van de nieuwe folder van de VOC, die de verouderde folder vervangt.

… het ondersteunen van de attentie voor jubilarissen, vanaf Juni 2020.

… het vinden van mogelijkheden om de vrijwilligers de jubileumvoorstelling van het Vlaardings Musical Gezelschap te kunnen laten bezoeken.

… de goedkeuring van het financieel overzicht van 2018.

We zijn weer online!

Door flinke technische problemen met de VOC-website hebben we in 2019 helaas niets meer kunnen publiceren over onze activiteiten. Natuurlijk zijn we wel gewoon doorgegaan met de ondersteuning van de Oproepcentrale, door het werven van financiële middelen. Meer daarover kunt u binnenkort teruglezen in de berichten op deze website.