Blog

De Buurtmarkt komt er weer aan!

Sinds september 2014 is het een goede traditie dat de VOC een rommelmarkt organiseert in Zorgcentrum Soenda. Gezien de positieve ervaringen en opbrengsten is er op zaterdag 24 September a.s. (vanaf 10 uur) opnieuw een Buurtmarkt op deze locatie gepland.

Naast de ‘rommel’, zullen er weer ijzerkoekjes, bloemen en lootjes verkocht worden. Ook het Rad van Fortuin wordt weer in Soenda geposteerd. Alle opbrengsten komen ten goede aan het vrijwilligerswerk voor de thuiswonende mensen in onze regio.

Ook nu kunnen we niet zonder een handje hulp op vrijdagmiddag 23 en zaterdag 24 September. Meld u zich hiervoor aan bij Eric van der Ende, Djanny Bracke, Frans Erkens of Martin Krommert. Voor uw aanmelding kunt u natuurlijk ook ons email-adres gebruiken: info@vriendenoproepcentrale.nl.

De opbrengst van 2015 maakt het mogelijk om kookworkshops te financieren, ter ondersteuning van de vrijwilligers van de Oproepcentrale die betrokken zijn bij een Eetdate met een thuiswonende client. Klik hier voor meer informatie over Eetdate.

Noteert u daarom zaterdag 24 September in uw agenda. We zien u dan weer graag in Soenda! Zegt het voort!

Bekijk hier de Flyer Buurtmarkt 2016