Blog

Burendag en rommelmarkt weer succesvol!

Het begint een lokale traditie te worden: de jaarlijkse rommelmarkt van de VOC op de Nationale Burendag, in Zorgcentrum Soenda in Vlaardingen. Het resultaat is een gezellige drukte, waarin de ondersteuning van het goede doel centraal staat. We hebben veel mensen met een blij gezicht weer zien vertrekken, die voor een prikkie een pakketje Suske en Wiske’s, een ‘antieke’ klok of handig stuk gereedschap op de kop wisten te tikken. Ook de befaamde ijzerkoekjes van vrijwilligster Nely, de prijsjes van het Rad van Fortuin en de fleurige bloemen stemden tot tevredenheid.

imag0239

Tijdens de Burendag is er ook extra aandacht voor de bloembakken rondom en in Soenda.
In het zonnetje, dat we altijd voor deze dag bestellen, komen deze optimaal tot hun recht.
Ook de bloemen worden door een vrijwilliger met zorg onderhouden!
Bij deze willen we de hartverwarmende ondersteuning door alle vrijwilligers, die de Buurtmarkt, tot een groot succes hebben gemaakt, van harte bedanken. Geweldig bedankt!

imag0237

Oh ja, de opbrengst van deze dag was weer formidabel: onze penningmeester kon een kleine 1.300 euro bijschrijven op de rekening van de Vrienden van de Oproepcentrale!
Aan de VOC de schone taak om, in overleg met de Oproepcentrale, weer een nuttige bestemming voor deze bijdrage te vinden.